ÜGYFELEINKNEK

Eco Step World

Ügyfeleinknek

Érdekli a lehetőség?

Szolgáltatásaink

Az életúttervezés szolgáltatás, amely pénzügyeink szakszerű kezelésével segíti életcéljaink megvalósítását. Életcéljaink lehetnek új lakás, felkészülés a nyugdíjas évekre, gyerekeink taníttatása és életkezdésük támogatása, baleset, betegség vagy munkanélküliség anyagi következményeinek kivédése, idős szüleink támogatása, vállalkozás indítása, nyaralások és hobbik pénzügyi forrásának megteremtése és más célok. Ezek a hosszú távú célok szeretteink életéhez is tartoznak, és számos olyan pénzügyi kérdést és döntést jelentenek, amit hozzáértő és tisztességes pénzügyi szakemberek nélkül nehéz mérlegelnünk. Pénzügyi tervezőnk kiválasztása életünk egyik legfontosabb döntése, ami hasonló kihatással van életünkre, mint orvosunk vagy ügyvédünk megválasztása.

Cégünk a legmodernebb megoldásokat kínálja Önnek a pénzügyi területen. Személyre szabott megtakarításokat és befektetéseket ajánlunk igény szerint. Vállalatunk szakértői figyelik a piaci folyamatokat és kiszűrik a hasonló, de kedvezőtlen kondíciójú termékeket, hogy a legbiztosabb és legkiszámíthatóbb ajánlatot adhassuk Önnek. Saját termékünk az arany, önmagában időtálló és biztonságosabb a különböző értékpapíroknál vagy banki betéteknél. Amennyiben az ingatlanbefektetésben hisz, arra is van jó megoldásunk.

Ha a mi ügyfelünk lesz, megnyugodhat a jövőjét és vagyonát illetően!

Miért van szüksége szakemberre?

 • ✗ Sokan csak akkor fordulnak tervezőhöz, ha már pénzügyeik "lebetegedtek": nehezükre esik a törlesztés, jövedelmük csökkent vagy befektetéseik elkeserítő eredményt mutatnak, nyugdíjkilátásaik rosszak vagy gyerekeik jövője bizonytalan. Ilyenkor sürgős beavatkozásra van szükség, ahol a pénzügyi tervező szakember diagnózist készít és mérlegeli a lehetséges, hosszútávon is felelősséggel vállalható gyógymódokat.
 • ✗ Sokan pénzügyeik elhanyagolásával életminőségüket akaratlanul is rontják: kisebb nyugdíj, lakás, alacsonyabb befektetési hozamok várják magasabb költségek és kockázatok mellett, és erről évekig, évtizedekig nem is tudnak. A tervező szakember bemutatja pénzügyeik valós állását és várható alakulását, lehetséges forgatókönyveit és így döntési helyzetbe hozza megbízóját. Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek: jobb ellátásokat, több szabadidőt, a gondoskodás örömét családtagjainkról, a családi vagyon gyarapítását.
 • ✗ Vannak, akik hisznek az „öngyógyításban” és megpróbálják felvenni a versenyt a jól képzett és gyakorlott pénzügyi szakemberekkel, leggyakrabban kevés sikerrel, de gyakran saját helyzetükön rontva. A pénzügyi tervező szakember segítsége és szakértelme mellett is mindig az ügyfél dönt, érdemes tehát szakszerű és tisztességes megoldásokat mérlegelnie.
 • ✗ És végül vannak, akik meg akarják spórolni a jó szakember árát. Ez a gondolat az első rossz befektetésig, drága hitelig, elmaradt kártérítésig tűnik jó ötletnek és sokszor évek múltán derül fény az elmulasztott pénzügyi lehetőségekre vagy lépésekre. Pénzügyei tervezését bízza szakemberre!
ugyfeleinknek01

Éljen biztonságban nyugdíjasként is!

Ön elhiszi, hogy 10-15 év múlva lesz állami nyugdíja? A sajnálatos tendenciák és a pénzügyi elemzések azt mutatják, hogy elöregedő társadalomban élünk. Különböző statisztikák és szervezetek arra figyelmeztetnek, hogy növekszik az öregségi index. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több idős embert. Ha logikusan belegondolunk, a társadalom ebbe egy idő után beleroppan.  A Pénzügyi Tudakozó adatai szerint jelenleg száz 14 éven aluli fiatalra 119 időskorú ember jut. Minél kevesebben dolgoznak, az állam annál több terhet ró a munkaképes társadalomra és a nyugdíjasokra. Az időseknek tovább kell dolgozniuk, így a fiatalok nem találnak majd a kvalitásaiknak megfelelő munkát, ezért még többen próbálnak szerencsét külföldön.  

Legyen okos és előrelátó! Indítsa el mielőbb nyugdíj célú megtakarítását! Nálunk akár már havi kis összegekkel is megteheti, ezt Ön dönti el!

Biztosítsa gyermeke(i) jövőjét!

Bizonyára Önnek is feltették már azt a kérdést, hogy mi a legfontosabb az életében. Nem reprezentatív felmérésünkben az egészség után a családjuk, a gyermekeik jövőjét, annak biztosítását jelölték meg a legtöbben. A gyermekkori gondoskodáson túl a legtöbb, amit Ön csemetéinek adhat az az, hogy felnőtt életüket elindítja. Gondoljon jövőjükre! Nálunk olyan összegeket takaríthat meg számukra, amilyeneket Ön szeretne, és ami életkörülményeinek megfelel! Szakértőink segítenek Önnek!

ugyfeleinknek02

A saját biztonságáról se feledkezzen meg!

Az élet bármikor vehet nem várt fordulatot. Amennyiben saját maga jövőjére, anyagi biztonságára is gondol, keressen minket bátran! Megkeressük az Ön igényeinek legmegfelelőbb megtakarítási vagy befektetési formát.

Milyen jogai vannak a tervező szakember ügyfelének?

 • 1. Tisztességes szolgáltatás – több, mint a jogszabályok betartása
 • 2. Objektív tanácsok - minden javaslatnak az ügyfélérdek elsődleges figyelembevételével kell történnie
 • 3. Kompetens tervező szakember
 • 4. Bizalom és a privát szféra tisztelete
 • 5. Minden esetben jogkövető eljárás

Etikai elveink 10 pontja:

 • 1. Tisztesség
 • 2. Jogszerű működés
 • 3. Ügyfélérdek elsődlegessége
 • 4. Pártatlanság
 • 5. Szakértelem
 • 6. Méltányosság
 • 7. Transzparencia
 • 8. Gondosság
 • 9. Bizalom
 • 10.Profizmus

Csatlakozz a programunkba!